Workshop artistiek naakt op zaterdag 26 mei 2018 met topmodel Elle Beth

Op zaterdag 26 mei geef ik een workshop artistiek naakt en word hierbij geholpen door het mooie model Elle Beth. Haar prachtige figuur en atletische poses komen schitterend uit in bodyscapes en high key sculptures.

* Elle Beth

Maximaal 3 fotografen per sessie!

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Maassluis. De ochtendsessie is van 09:00 uur tot 12:30 uur en de middagsessie is van 13:00 tot 16:30.
Je kunt je inschrijven voor de ochtend sessie (150 euro) en/of de middagsessie (150 euro).
Kies je zowel de ochtend sessie als een middag sessie dan is er een lunch inbegrepen met Elle Beth.
Voor een liefhebber is er ook nog tijd om 1 uur alleen met haar te werken van 16:30 tot 17:30 om eventueel een eigen idee uit te werken (100 euro, alleen icm de middagsessie).

-De ochtend sessie is een workshop sheer t/m artistiek naakt en sculptures.
Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en prachtige foto’s te maken. Voor iedereen is er genoeg tijd om zelf mooie foto’s van Elle Beth te maken met verschillende belichtingen.

-De Middag sessie is een art-nude bodyscape shoot met vloeistoffen.
Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van olie en water op het uiteindelijke resultaat. Ook is er aandacht voor het nabewerken van de foto’s. Iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) heeft genoeg tijd om mooie foto’s van Elle Beth te maken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.

-Er is 1 plek om een uur met haar alleen te werken van 16:30 tot 17:30 (100 euro, alleen icm de middagsessie). Dus wees er snel bij!

Interesse? Stuur me een PM, e-mail Mischa@FotoFinis.nl of bel 0618513090.
Je kunt je inschrijven voor meerdere sessies maar geef wel aan duidelijk aan welke!
Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen!

Elle Beth bodyscape door Mischa Koorneef

Elle Beth pose door Mischa Koorneef

Elle Beth sculpture door Mischa Koorneef