Portretfotografie, een specialiteit van Foto Finis

Portretfotografie is een van de meest gekozen fotoshoots. Een portret kan op veel verschillende manieren gemaakt worden. Zo heb ik mijzelf onder andere bezig gehouden met de volgende soorten portretfotografie:

 

* Portret naturel

Waarbij geen of zo natuurlijk mogelijke make-up wordt gebruikt. Denk hierbij aan een mooie foto voor/van familieleden of jezelf natuurlijk.

Portretfotografie naturel 3 door Mischa Koorneef van Foto Finis Portretfotografie naturel door Mischa Koorneef van Foto FinisPortretfotografie naturel 2 door Mischa Koorneef van Foto Finis

* Portret beauty

Waarbij je er zo mooi mogelijk uit komt te zien en make-up de sterke punten van het gezicht naar voren brengt. Ideaal voor, aankomende, modellen of mensen die het leuk vinden om eens een dag in de schoenen van een ervaren model te staan.

Portretfotografie beauty door Mischa Koorneef van Foto Finis Portretfotografie beauty3 door Mischa Koorneef van Foto Finis Portretfotografie beauty 2 door Mischa Koorneef van Foto Finis

* Portret raw

Waarbij een rauwe look gecreëerd wordt die de aandacht vasthoudt. Meer een artistiek portret waarbij emotie een grote rol kan spelen.

Portretfotografie raw 3 door Mischa Koorneef van Foto Finis Portretfotografie raw door Mischa Koorneef van Foto Finis Portretfotografie raw 2 door Mischa Koorneef van Foto Finis

* Portret zakelijk

Dit is eigenlijk een reclamefoto van jezelf voor bijvoorbeeld social media en websites. Het doel is om realistisch, sympathiek en deskundig over te komen.

Ook kinderfotografie kan onderdeel zijn van portretfotografie. Kinderen groeien al zo snel op en foto’s zijn altijd leuk als aandenken naar vroeger voor ouders, grootouders en de kinderen zelf.

 

Workshop portretfotografie volgen

Bij Foto Finis kunt u ook terecht voor een workshop portretfotografie. Ik leer u graag alle fijne kneepjes van mooie portretfotografie. Hierbij wordt aandacht geschonken aan de verschillende soorten belichtingen en natuurlijk de belangrijke punten waar u als fotograaf op moet letten, om een zo mooi mogelijke portretfoto te creëren.

 

Portretfotografie laten doen of leren?

Wilt u bij Foto Finis portretfotografie laten doen? Schroom niet om eens contact op te nemen! Ik hoor graag wat uw wensen zijn en bespreek dan uiteraard welke mogelijkheden u heeft en wat wij eraan gaan doen om de mooiste foto’s te creëren. Ook voor bodyscape fotografie komt u bij Foto Finis terecht. Dit doet u via de website en het contactformulier, maar kunt u ook doen via mischa@fotofinis.nl of 06-18513090. Ik hoor graag van u!

   Maak een afspraak

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?