Workshop sculptures t/m portretten en artistiek naakt met het prachtige yoga model Sarah (Marzipanned) op zaterdag 18 mei 2019

Op zaterdag 18 mei geef ik een workshop sculptures t/m artistiek naakt en word hierbij geholpen door het prachtige yoga model Sarah (Marzipanned). Verwacht dus prachtige poses en emoties! Aandacht wordt onder andere besteed aan verschillende belichtingsmethodes.

* Sarah

Maximaal 3 fotografen per sessie!

De workshop vindt plaats in mijn fotostudio in Maassluis. De ochtendsessie is van 09:00 uur tot 12:30 uur en de middagsessie is van 13:30 tot 17:00 uur.
Je kunt je inschrijven voor de ochtend sessie (150 euro) en/of de middagsessie (150 euro).
Kies je zowel de ochtend sessie als een middag sessie dan is er een lunch inbegrepen met Sarah.
Voor 1 liefhebber is er ook nog tijd om 1 uur alleen met haar te werken van 17:00 tot 18:00 om eventueel een eigen idee uit te werken (100 euro).

– De ochtend sessie is een art-nude high key sculptures shoot.

Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van diverse soorten belichting op het uiteindelijke resultaat. Extra aandacht gaat naar de poses. Iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) heeft genoeg tijd om mooie foto’s van Sarah te maken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.

– De middag sessie is een portret en art-nude shoot met soft light sfeer en emotie.

Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en verschillende soorten belichting. Extra aandacht gaat naar de sfeer en de emotie. Iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) heeft genoeg tijd om mooie foto’s van Sarah te maken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.

– Er is 1 plek om een uur met haar alleen te werken van 17:00 tot 18:00 (100 euro).
Dus wees er snel bij!

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?