Workshop studioportretten met Beauty Queen Elize op zaterdag 4 mei 2019.

Op zaterdag 4 mei geef ik een workshop studioportretten maken en word hierbij geholpen door Elize. Elize is onder andere gekozen tot Miss Tourism World Netherlands, Miss All Nations, Miss Beauty of Zuid-Holland 2015/2016, 2nd runner up Miss Global Beauty Queen 2016 en zat ze in de top 5 van Miss Beauty Netherlands en Miss World Netherlands.
Aandacht wordt onder andere besteed aan verschillende belichtingsmethodes, aansturen van het model, kunstgeschiedenis, psychologie en nabewerking m.b.v. photoshop.
Maximaal 3 fotografen per sessie!|

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Maassluis. In de ochtendsessie van 09:00 uur tot 12:30 uur doen we de Low Key studioportretten en in middagsessie van 13:30 tot 17:00 uur de workshop High Key studioportretten.
Je kunt je inschrijven voor de workshop Low Key studioportretten in de ochtend sessie (130 euro) en/of je kunt je inschrijven voor de workshop High Key studioportretten in de middag sessie (130 euro). Kies je zowel de ochtend sessie als een middagsessie dan is er een lunch inbegrepen en betaal je 250 euro.

-De ochtend sessie is een workshop Low Key studioportretten.
Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van verschillende soorten belichting op een gezicht in te schatten. We werken o.a. met een grids, een beauty dish en stripes. Er is genoeg tijd om zelf een mooi portret te maken van Elize.
Ook behandel ik in ongeveer 45 minuten tijd waar je op moet letten bij het nabewerken van Low Key foto’s met behulp van photoshop.

-De middag sessie is een workshop High Key studioportretten. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van verschillende soorten belichting op een gezicht in te schatten. We werken o.a. met een beauty dish, softboxen en V-flats. Er is genoeg tijd om zelf een mooi portret te maken van Elize.
Ook behandel ik in ongeveer 45 minuten tijd waar je op moet letten bij het nabewerken van High Key foto’s met behulp van photoshop.

Stuur me bij interesse een PM, e-mail Mischa@FotoFinis.nl of bel 0618513090.
Je kunt je inschrijven voor 1 of beide sessies maar geef dat wel duidelijk aan svp!
Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen!

Workshop Elize

Portret Elize

Workshop Elize 2

Portret Elize 2

Workshop Elize 3

Portret Elize 3

Workshop Elize 4

Portret Elize 4

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?