Workshop portretfotografie t/m lingerie met Beauty Queen Elize op zondag 16 februari 2020.

Op zondag 16 februari geef ik een workshop portretfotografie t/m lingerie en word hierbij geholpen door Elize. Elize, de huidige Miss International Europe en 1st runner up Miss World Nederland, is onder andere gekozen tot Miss Tourism World Netherlands, Miss All Nations, Miss Beauty of Zuid-Holland 2015/2016, 2nd runner up Miss Global Beauty Queen 2016 en zat ze in de top 5 van Miss Beauty Netherlands en Miss World Netherlands.
Aandacht wordt onder andere besteed aan verschillende belichtingsmethodes, aansturen van het model, kunstgeschiedenis, natuurkunde, psychologie en biologie.
Maximaal 3 fotografen per sessie!|

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Maassluis. In de ochtendsessie van 09:00 uur tot 12:30 uur doen we de high key portretten t/m fashion met mooie jurken uit de miss verkiezingen en in de middagsessie van 13:30 tot 17:00 uur de workshop low key portretten t/m lingerie.
Je kunt je inschrijven voor de workshop high key portretten t/m fashion in de ochtend sessie (150 euro) en/of je kunt je inschrijven voor de workshop low key portretten t/m lingerie in de middag sessie (150 euro). Kies je zowel de ochtend sessie als een middagsessie dan is er een lunch inbegrepen en betaal je 300 euro.
Voor een liefhebber is er ook nog tijd om 1 uur alleen met haar te werken van 17:00 tot 18:00 om eventueel een eigen idee uit te werken (100 euro).

-De ochtend sessie is een workshop high key portretten t/m fashion.
Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van verschillende soorten belichting op een gezicht in te schatten. We werken o.a. met een beauty dish, softboxen en V-flats. Er is genoeg tijd om zelf een mooi portret te maken van Elize.

-De middag sessie is een workshop low key portretten t/m lingerie. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van verschillende soorten belichting op een gezicht in te schatten. We werken o.a. met een grids, een beauty dish en stripes. Er is genoeg tijd om zelf een mooi portret te maken van Elize.

-Er is 1 plek om een uur met haar alleen te werken van circa 17:00 tot 18:00 (100 euro).
Dus wees er snel bij!

Stuur me bij interesse een PM, e-mail Mischa@FotoFinis.nl of bel 0618513090.
Je kunt je inschrijven voor 1 of beide sessies maar geef dat wel duidelijk aan svp!
Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen!

Workshop Elize

Portret Elize

Workshop Elize 2

Portret Elize 2

Workshop fashion Elize

Fashion Elize

Workshop Miss Elize

Miss Elize

Workshop lingerie Elize

Lingerie Elize

Workshop Elize 3

Portret Elize 3

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?