Workshop artistiek naakt met Monica (Playmate van maart 2017) op zondag 14 mei

Altijd al eens een art-nude shoot met een echt Playboy model willen doen?
Dan is dit je kans! Zondag 14 mei is de playmate van maart 2017, Monica van de Mark, beschikbaar tijdens een begeleidde workshop waarbij ze poseert tot en met netjes naakt. Ze staat die maand niet alleen met maar liefst 12 pagina’s vol foto’s in deze editie en is ze centerfold maar ze staat ook nog eens op de cover.
* Monica van de Mark
De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Maassluis. We hebben een ochtendsessie van 09:00 uur tot 12:30 uur en een middagsessie van 13:30 tot 17:00 uur.
Je kunt je inschrijven voor 1 sessie (150 euro) of 2 sessies (300 euro incl. lunch met Monica).
-De ene sessie is een art-nude bodyscape shoot.
Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van olie en water op het uiteindelijke resultaat. Ook is er aandacht voor het nabewerken van de foto’s. Iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) heeft genoeg tijd om 1 op 1 met Monica te werken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.
-De andere sessie is een art-nude high key shoot. Naar keuze kan gewerkt worden met of zonder lingerie (ze heeft een hele uitgebreide collectie!). Hierin wordt veel aandacht gegeven aan belichting en poses bij bijvoorbeeld sculptures. Ook hier is er aandacht voor de nabewerking van de foto’s. Wederom heeft iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) genoeg tijd om 1 op 1 met Monica te werken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.

Neem de playboy van maart 2017 mee en Monica signeert hem voor je. 🙂

Bij interesse stuur me een PM, e-mail Mischa@FotoFinis.nl of bel 0618513090.
Je kunt je inschrijven voor 1 of 2 sessies maar geef wel aan of je de bodyscape en/of high key sessie wilt volgen en je voorkeur (ochtend of middag). Afhankelijk van de interesse zal een planning gemaakt worden welk dagdeel welke sessie plaats gaat vinden.
Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen!

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?