Studiodag op zondag 19 juli (1-2-1 shoot of 1-2-1 workshop) met het beeldschone ROODHARIGE model Mia met haar prachtige sproetjes en mooie groene ogen.

* Mia Sollis

Op zondag 19 juli kun je Mia boeken in mijn studio in Maassluis voor een 1 op 1 shoot of voor een privéworkshop naar keuze. Ze poseert van portret tot art-nude. Heb je een eigen idee en je wilt dit met haar uitwerken? Geen probleem. Als je je weg in mijn studio weet te vinden dan kun je je gang gaan. Ben je niet helemaal bekent met alle apparatuur dan ben ik je assistent om je verder te helpen. Wil je iets speciaals of nieuws leren maar weet nog niet helemaal zeker hoe dat aan te pakken? Ook geen probleem. Speciaal voor jou geef ik dan een privé workshop met Mia als model waar al jouw vragen beantwoord zullen worden en je niet alleen naar huis gaat met nieuwe kennis maar ook met prachtige foto’s.
Je kunt je opgeven per slot en er zijn 4 slots beschikbaar die dag. Elk slot is 1 uur en 45 minuten lang. Jij bent dus 1 uur en 45 minuten alleen met het model (al of niet met mijn hulp) aan het werk.

Slot 1: van 09:00 uur tot 10:45 uur (Is geboekt)
Slot 2: van 11:00 uur tot 12:45 uur (Is geboekt)
Lunch van 12:45 uur toto 13:30 uur
Slot 3: van 13:30 uur tot 15:15 uur (Is geboekt)
Slot 4: van 15:30 uur tot 17:15 uur (Is geboekt)

Je betaalt 200 euro per slot. Alle apparatuur in de studio staat tot je beschikking en je kunt mij ook altijd inschakelen als assistent en/of adviseur. Er is koffie, fris en verder is er voor iedereen een mondkapje beschikbaar (maar je mag ook je eigen mondkapje gebruiken als je dat liever hebt) en er is de mogelijkheid om je handen te wassen met zeep.
Het beeldschone ROODHARIGE model Mia met haar prachtige sproetjes en mooie groene ogen is het model deze dag en ze poseert van portret tot en met artistiek naakt. Verder heeft ze veel lingerie dus als je een idee hebt voor kleding etc. geef het door en dan neemt ze het mee.
Hier alvast een paar ideetjes die je met haar uit kunt werken. Bodyscapes, vloeistoffen, high key, projectie, sheer, lingerie, fashion en portret. Maar andere ideeën kunnen ook.

Geef je snel op want er zijn maar 4 plaatsen beschikbaar!
Bij interesse stuur me een PM, e-mail Mischa@FotoFinis.nl of bel 0618513090.
Je kunt je inschrijven voor meerdere slots maar geef wel duidelijk aan welke!
Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen!

Mia portret bij Foto Finis

Workshop Mia portret bij Foto Finis

Mia portret bij Foto Finis

Workshop Mia portret bij Foto Finis

Mia naturel

Mia huidige haarlengte

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?