Workshop artistiek naakt met Zoi (Internationaal bekende Playmate) op zondag 13 augustus 2017

Altijd al eens een art-nude shoot met een echt Playboy model willen doen?
Dan is dit je kans! Zondag 13 augustus is het internationaal bekende Playboy model Zoi, beschikbaar tijdens een begeleidde workshop waarbij ze poseert tot en met netjes naakt. Ze heeft 8 keer in de playboy gestaan en op de front cover van 30 magazines dus je kan wel zeggen dat ze een internationaal topmodel is!
* Zoi Morgan

Workshop Zoi

Workshop Zoi Foto Finis bodyscapes

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Maassluis. Elke dag heeft 2 sessies. Een ochtendsessie van 09:00 uur tot 12:30 uur en een middagsessie van 13:30 tot 17:00 uur. Je kunt je inschrijven voor 1 sessie (150 euro) of 2 sessies (300 euro incl. lunch met Zoi).
-De ene sessie is een art-nude bodyscape shoot.
Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van water op het uiteindelijke resultaat. In het tweede gedeelte van deze sessie gaan we ook ander soort licht gebruiken met figuren en kleuren. Ook is er aandacht voor het nabewerken van de foto’s. Iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) heeft genoeg tijd om 1 op 1 met Zoi te werken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.
-De andere sessie is een art-nude high key shoot. Hierin wordt veel aandacht gegeven aan belichting en poses bij bijvoorbeeld sculptures. Ook hier is er aandacht voor de nabewerking van de foto’s. Wederom heeft iedere fotograaf (2 of 3 maximaal) genoeg tijd om 1 op 1 met Zoi te werken waarbij ik altijd aanwezig ben om als vraagbaak of assistent ingeschakeld te worden.

Bij interesse stuur me een PM, e-mail Mischa@FotoFinis.nl of bel 0618513090.
Je kunt je inschrijven voor 1 of 2 sessies maar geef wel aan of je de bodyscape en/of high key sessie wilt volgen (en voorkeur ochtend of middag). Afhankelijk van de interesse zal een planning gemaakt worden welk dagdeel welke sessie plaats gaat vinden.
Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen!

Fotofinis

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?