(Opvouwbare) V-flats van Foto Finis onder andere als reflectiescherm of flag

V-flats (zie foto’s hieronder) zijn grote panelen die als reflectiescherm gebruikt kunnen worden. Ze hebben twee kanten; namelijk een matte, witte kant die het licht weerkaatst en een matte zwarte kant die het licht blokkeert. Dankzij het grote egale reflectie oppervlak, zorgen V-flats voor mooi natuurlijk en gelijkmatig licht. We produceren en verkopen deze V-flats al sinds 2009 en ze worden gebruikt in vele (home)studio’s in Nederland en België!

V-flats kopen bij Foto Finis

V-flat black side

V-flats kopen bij Foto Finis

V-flat white side

De voordelen van V-flats

Een echte fotograaf maakt graag gebruik van V-flats. Ze zijn perfect om in te zetten als reflectiescherm, flag of zelfs als achtergrond. Naast veelzijdig in gebruik zijn ze ook nog eens hartstikke licht en mede hierdoor zijn ze makkelijk te (ver)plaatsen. Omdat V-flats op zichzelf staan heeft u geen extra statief nodig. Dit handige materiaal kan tegen water en is prima om op zichzelf te gebruiken, maar ook in combinatie met meer V-flats of andere reflectoren. Foto Finis gebruikt de V-flats met 2, 3 of soms zelfs 4 tegelijk. Ze zijn eenvoudig in te zetten in een (thuis)studio en nemen ook bijna geen opbergruimte in beslag.

Prijzen

Er zijn drie soorten beschikbaar, namelijk:

• Een V-flat bestaande uit twee scharnierende panelen van 70 x 200 cm (totale breedte is maximaal 140cm) – deze kosten €109,95 (inclusief btw) en zijn €199,95 bij een aankoop van 2 stuks (inclusief btw).
• Een V-flat bestaande uit twee scharnierende panelen van 100 x 210 cm (totale breedte is maximaal 200 cm) – deze kosten €219,95 (inclusief btw) en zijn €399,95 bij een aankoop van 2 stuks (inclusief btw).

Nieuw! Nu ook een opvouwbare V-flat beschikbaar!

• Opgevouwen heeft het de maten van 102cm bij 70cm zodat het makkelijker te vervoeren is. Uitgevouwen heeft het dezelfde specificaties als de V-flat van 70 x 200 cm die hierboven staat beschreven. Deze kosten €164,95 (inclusief btw) en zijn €299,95 bij een aankoop van 2 stuks (inclusief btw).

Interesse?

Deze tools zijn onmisbaar bij mooie fotografie. Heeft u interesse gekregen? Neem dan eens contact op via 06-18513090 of mischa@fotofinis.nl om uw bestelling te plaatsen. Voor overige vragen kunt u ook contact opnemen middels het contactformulier op de website.

Af te halen in Maassluis! (Bezorgen binnen NL en BE kan eventueel ook tegen meerkosten maar is afhankelijk van de locatie).

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?