V-flats

V-flats (zie foto’s hieronder) geven door het grote egale reflectie oppervlak een mooi natuurlijk licht. De ene kant (mat wit) weerkaatst het licht en werkt als reflectiescherm en de andere kant (mat zwart) blokkeert het licht.
Ideaal in te zetten als reflectiescherm, flag of zelfs als achtergrond. Ze staan op zichzelf (dus je hebt geen extra statief nodig), zijn veelzijdig in het gebruik en door het lichte gewicht makkelijk te (ver)plaatsen! Ze kunnen ook tegen water en bij normaal gebruik gaan ze erg lang mee. Prima alleen te gebruiken maar ook in combinatie met meerdere V-flats of andere reflectoren. Zelf gebruik ik er regelmatig 2, 3 of zelfs 4 tegelijk. V-flats zijn eenvoudig in te zetten in de (thuis)studio en nemen bijna geen opbergruimte in beslag.

V-Flats black side

V-flat black side

V-flats white side

V-flat white side

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een V-flat bestaande uit twee scharnierende panelen van 70 cm x 200 cm (totale breedte dus max. 140 cm) – 109,95 euro (inclusief btw).
Twee V-flats kosten 199,95 euro (inclusief btw).

Een V-flat bestaande uit twee scharnierende panelenvan 100 cm x 210 cm (totale breedte dus max. 200 cm) – 219,95 euro (inclusief btw).
Twee V-flats kosten 399,95 euro (inclusief btw).

Af te halen in Maassluis! (Bezorgen binnen NL kan eventueel ook tegen meerkosten maar is afhankelijk van de locatie).

Heb je speciale wensen (beide kanten wit of juist zwart of andere maten) neem dan even contact op met me en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
Mischa@FotoFinis.nl of 06-18513090