Werk je als model en wil je jouw portfolio uitbreiden? Of heb je altijd al eens een model willen zijn?
Dan is modelfotografie van Foto Finis echt wat voor jou.

Modelfotografie

Kies je voor modelfotografie dan kies je voor een echte fotoshoot. Je maakt een dag mee uit het leven van een beroepsmodel uit de bladen. Het kan een mooie portretshoot worden of juist een fashionshoot bijvoorbeeld. Helemaal naar jouw wensen. Visagie en haarstyling kan allemaal geregeld worden en je krijgt de geselecteerde foto’s, nadat ze mooi bewerkt zijn in Photoshop, in hoge resolutie digitaal toegestuurd.

Modelfotografie is voor iedereen die het leuk vindt om mooi op de foto te gaan. Maar ook als je al bezig bent als model en jouw portfolio verder wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een aantal beauty portretten dan kun je hiervoor kiezen. Overleg vooraf met de fotograaf van Foto Finis wat jouw doel is voor deze shoot.

Ben je beginnend model en ben je nog niet ingeschreven bij een modellenbureau? Dan kun je ook kiezen voor portfolio fotografie. We maken dan een setcard en wat portfolio foto’s waarmee je ervaring opbouwt en de interesse kunt wekken van modellenbureaus..

Alle foto’s worden gemaakt in de professionele studio van Foto Finis in Maassluis. Wil je meer informatie of direct een shoot boeken? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met je voor jouw shoot. Je kunt Foto Finis bereiken op telefoonnummer 06-18513090 of maak gebruik van het contactformulier op de website.