Modelfotografie

Werk je als model en wil je jouw portfolio uitbreiden? Of heb je altijd al eens een model willen zijn?
Dan is modelfotografie van Foto Finis echt wat voor jou.

Een echte fotoshoot

ModelfotografieKies je voor modelfotografie dan kies je voor een echte fotoshoot. Je maakt een dag mee uit het leven van een beroepsmodel uit de bladen. Het kan een mooie portretshoot worden of juist een fashionshoot bijvoorbeeld. Helemaal naar jouw wensen. Visagie en haarstyling kan allemaal geregeld worden en je krijgt de geselecteerde foto’s, nadat ze mooi bewerkt zijn in Photoshop, in hoge resolutie digitaal toegestuurd.

Model voor een dag of uitbreiden van je portfolio

Modelfotografie is voor iedereen die het leuk vindt om mooi op de foto te gaan. Maar ook als je al bezig bent als model en jouw portfolio verder wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een aantal beauty portretten dan kun je hiervoor kiezen. Overleg vooraf met de fotograaf van Foto Finis wat jouw doel is voor deze shoot.

Voor beginnende modellen

Ben je beginnend model en ben je nog niet ingeschreven bij een modellenbureau? Dan kun je ook kiezen voor portfolio fotografie. We maken dan een setcard en wat portfolio foto’s waarmee je ervaring opbouwt en de interesse kunt wekken van modellenbureaus..

Boek ook jouw shoot

Alle foto’s worden gemaakt in de professionele studio van Foto Finis in Maassluis. Wil je meer informatie of direct een shoot boeken? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met je voor jouw shoot. Je kunt Foto Finis bereiken op telefoonnummer 06-18513090 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

   Maak een afspraak

×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar Mischa@FotoFinis.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Mischa Koorneef

× Kan ik je ergens mee helpen?