(Opvouwbare) V-flats van Foto Finis onder andere als reflectiescherm of flag

V-flats (zie foto’s hieronder) zijn grote panelen die als reflectiescherm gebruikt kunnen worden. Ze hebben twee kanten; namelijk een matte, witte kant die het licht weerkaatst en een matte zwarte kant die het licht blokkeert. Dankzij het grote egale reflectie oppervlak, zorgen V-flats voor mooi natuurlijk en gelijkmatig licht. We produceren en verkopen deze V-flats al sinds 2009 en ze worden gebruikt in vele (home)studio’s in Nederland en België!

De voordelen van V-flats

Een echte fotograaf maakt graag gebruik van V-flats. Ze zijn perfect om in te zetten als reflectiescherm, flag of zelfs als achtergrond. Naast veelzijdig in gebruik zijn ze ook nog eens hartstikke licht en mede hierdoor zijn ze makkelijk te (ver)plaatsen. Omdat V-flats op zichzelf staan heeft u geen extra statief nodig. Dit handige materiaal kan tegen water en is prima om op zichzelf te gebruiken, maar ook in combinatie met meer V-flats of andere reflectoren. Foto Finis gebruikt de V-flats met 2, 3 of soms zelfs 4 tegelijk. Ze zijn eenvoudig in te zetten in een (thuis)studio en nemen ook bijna geen opbergruimte in beslag.

Prijzen

Er zijn drie soorten beschikbaar, namelijk:

• Een standaard V-flat bestaande uit twee scharnierende panelen van 70 x 200 cm (totale breedte is maximaal 140cm) – deze kosten €119,95 (inclusief btw) en zijn €219,95 bij een aankoop van 2 stuks (inclusief btw).
Mocht je extra hoogte willen hebben dan is er een los opzetstuk beschikbaar van 25 cm hoog. Deze plaats je bovenop de V-flat waardoor hij een totale hoogte krijgt van 225cm (breedte blijft hetzelfde). De prijs van 1 opzetstuk is €30,00 (inclusief btw) en is €55,00 bij een aankoop van 2 stuks (inclusief btw).
Bezorgkosten binnen NL en naar BE is afhankelijk van de afstand (25 eurocent per km vanaf 3145 CL Maassluis heen en terug).
• Een extra large V-flat bestaande uit twee scharnierende panelen van 100 x 210 cm (totale breedte is maximaal 200 cm) – deze kosten €239,95 (inclusief btw) en zijn €439,95 bij een aankoop van 2 stuks (inclusief btw).
Bezorgkosten binnen NL en naar BE is afhankelijk van de afstand (25 eurocent per km vanaf 3145 CL Maassluis heen en terug).

Nu ook een opvouwbare V-flat beschikbaar

• Opgevouwen heeft het de maten van 102cm bij 70cm zodat het makkelijker te vervoeren is. Uitgevouwen heeft het dezelfde specificaties als de standaard V-flat van 70 x 200 cm die hierboven staat beschreven. Deze kosten €179,95 (inclusief btw) en zijn €329,95 (inclusief btw) bij een aankoop van 2 stuks.
Nu ook een handige afsluitbare draagtas/opbergtas te koop waar de hele set in past.
Alleen in combinatie met een set opvouwbare V-flats nu 365,00 euro (inclusief BTW).
Mocht je extra hoogte willen hebben dan is er een los opzetstuk beschikbaar van 25 cm hoog. Deze plaats je bovenop de V-flat waardoor hij een totale hoogte krijgt van 225cm (breedte blijft hetzelfde). De prijs van 1 opzetstuk is €30,00 (inclusief btw) en is €55,00 (inclusief btw) bij een aankoop van 2 stuks.
De opvouwbare V-flats kunnen opgestuurd worden binnen NL voor €35,00.
Naar België en Duitsland zijn de kosten hiervoor €40,00. Informeer voor de mogelijkheden!

Interesse?

Deze tools zijn onmisbaar bij mooie fotografie. Heeft u interesse gekregen? Neem dan eens contact op via 06-18513090 of mischa@fotofinis.nl om uw bestelling te plaatsen. Voor overige vragen kunt u ook contact opnemen middels het contactformulier op de website.

Afhalen in Maassluis op afspraak is gratis en kan ook buiten kantooruren 24/7!