Ben jij fotograaf en wil je jouw kennis vergroten of verdiepen? Bij Foto Finis kun je terecht voor een workshop fotografie en/of Photoshop.

In sessies van 3,5 uur ga je samen met 1 of 2 andere fotografen aan de slag met een thema. Zo zijn er o.a. workshops artistiek naakt, portretfotografie en lingerie/sheer. Hiervoor werken we samen met professionele (naakt)modellen. Tijdens de workshop leer je meer over het meten en plaatsen van licht, het aansturen van een model en de effecten van belichting op het model.

Workshop fotografie

Je kunt je inschrijven voor één van de open workshops fotografie. Iedereen is welkom ongeacht je ervaringsniveau. Op de website vind je meer informatie over de geplande workshops. Na een korte introductie en uitleg ga je aan de slag. Je gaat dus echt zelf het licht meten en plaatsen en het model aansturen in deze hands-on workshop! Fotograaf Mischa is altijd aanwezig om in te schakelen als vraagbaak of assistent en natuurlijk geeft hij tijdens de workshop veel bruikbare tips en aanwijzingen. Het zijn altijd kleine groepjes van maximaal 3 fotografen. Iedereen krijgt dus persoonlijke aandacht en er is tijd genoeg om zelf mooie creatieve foto’s te maken. Deze workshops worden 1 à 2 keer per maand gegeven. Op de website vind je meer informatie over de datum, het thema en het model van de workshop.

Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop fotografie op maat te boeken. Heb je een hele specifieke vraag of een onderwerp waar je meer over wilt leren of wil je een 1 op 1 workshop? Dan is een workshop fotografie op maat echt iets voor jou. Zowel voor beginners als ver gevorderden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wil je je inschrijven voor een van de workshops? Neem dan contact op en meld je aan via e-mail.

Bij Foto Finis kun je ook terecht voor verschillende fotoshoots en fotokunst.