Je bent veel afgevallen of hebt keihard gesport om een prachtig resultaat te behalen. Dat gezonde, mooie lichaam mag je laten zien! Kies niet voor een selfie. Laat het vastleggen door een professionele fitness fotograaf. Foto Finis dus!

Spelen met belichting, poses en kleding doen wonderen voor een foto. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik hoe je dat doet. Ik zorg ervoor dat jouw lichaam en spieren het beste uitkomen. Kies voor speciale, strakke kleding, of voor (bedekt) naakt. Alles is mogelijk, en altijd met een stijlvol resultaat. Gun jezelf zo’n extra beloning na al het harde werken aan je lijf. Een plezierige fotoshoot met foto’s waarmee je voor de dag kunt komen!

Een fotoshoot van ongeveer een uur leidt gegarandeerd tot fitness bodyscapes waar je blij van wordt. Het is misschien minder duur dan je denkt: een shoot kost € 250,- inclusief 5 perfect bewerkte foto’s van jouw keuze. Tegen een meerprijs van € 50,- per stuk kun je meer foto’s kiezen, die uiteraard digitaal in een hoge resolutie naar jou worden verstuurd. Je kunt die prachtige beelden dus heel eenvoudig delen met de wereld.

Bel gerust naar 06-18513090 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Natuurlijk kun je ook contact opnemen via het contactformulier of stuur een e-mail naar: mischa@fotofinis.nl.

Kijk ook even rond op de website www.fotofinis.nl