Bodyscape fotografie is een speciaal soort fotografie dat zich richt op de kwaliteiten van een lichaam. Zo worden specifieke details van een lichaam extra belicht en is het vooral de bedoeling het lijnenspel mooi vast te leggen. Hierdoor wordt het lichaam als het ware als landschap gezien. Deze vorm van fotografie wordt vaak naakt gedaan, maar het is ook erg goed mogelijk dit bedekt naakt te doen. Door met het licht, de invalshoek en de houding van het model te spelen krijgt elke foto een bijzondere sfeer, waarbij ook een gedeelte aan de fantasie overgelaten wordt.

Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met mij op! Heeft u interesse om zelf te leren hoe u deze mooie foto’s maakt? Ook dan kunt u bij Foto Finis terecht. Wij geven workshops en leren u graag de fijne kneepjes van dit vak.

Als breed inzetbare fotograaf maakt Foto Finis natuurlijk niet alleen bodyscapes. Hoewel bodyscapes (waaronder fitness bodyscapes) een groot gedeelte van de fotoshoots zijn, doe ik onder andere ook portret-, natuur- en reclamefotografie. Daarnaast fotografeer ik ook artistiek naakt (mijn stijl wordt door velen omschreven als netjes naakt) en ben ik gespecialiseerd in fotobewerking.

Heeft u dus interesse in een bodyscape fotoshoot of een ander soort fotoshoot? Schroom dan niet eens contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Via mischa@fotofinis.nl of 06-18513090 kunt u mij bereiken. Ook voor portretfotografie komt u bij Foto Finis terecht.