Naaktfotografie

Naaktfotografie heb je in allerlei vormen en stijlen. Mijn stijl wordt door vele klanten omschreven als netjes naakt. Deze term ben ik uiteindelijk ook zelf gaan gebruiken. Het draait in deze vorm van fotografie om het lijnenspel waarbij delen van het lichaam bedekt zijn of onzichtbaar worden dankzij het gebruik van licht of de pose die u aanneemt. Naaktfotografie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden en wordt zo uitdagend als u zelf wilt. Dit is vaak een mooi cadeau voor een partner, of natuurlijk voor u zelf.

Naaktfotografie 2

Bij Foto Finis houdt u zelf de regie over uw naaktfotografie. Zo kiest u er zelf voor of u wel of niet herkenbaar in beeld komt. Een naaktfoto waarbij uw identiteit verborgen blijft geeft een spannende en uitdagende sfeer en is voor altijd een mooi aandenken aan uw prachtige lichaam. Natuurlijk kunt u bij de naaktfotografie ook kiezen welke delen van uw lichaam wel en niet in beeld mogen verschijnen. Om bepaalde details te verdoezelen of juist te belichten, worden de foto’s achteraf nog bewerkt tot u tevreden bent over het resultaat.

Naaktfotografie 3

Naast naaktfotografie voert Foto Finis natuurlijk meer soorten fotoshoots uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan portretfotografie, duo fotografie, bodyscapes, kinderfotografie of baby fotografie. Foto’s zijn vaak een aandenken aan een bepaalde periode of een mooi moment in uw leven. Ook voor geliefden zijn dit soort foto’s een mooi cadeau. Foto’s worden in een hoge resolutie digitaal naar u toegestuurd per mail. De kosten variëren per shoot.

Heeft u interesse in naaktfotografie of een ander soort fotoshoot bij Foto Finis? Neem dan eens contact op via mischa@fotofinis.nl of bel naar 06-18513090. Ik help u graag aan de mooiste foto’s. Ook voor fitnessfotografie komt u bij Foto Finis terecht.