Een mooie artistieke foto aan de muur? Met de fotokunst van Foto Finis haal je een echte blikvanger in huis.

Fotokunst wordt ook wel Kunst aan de Muur of Wall Art genoemd. Deze kunstvorm is erg populair. Bij Foto Finis kun je het werk van fotograaf Mischa Koorneef kopen. Zijn kenmerkende stijl zie je terug in vervreemdende en abstracte foto’s. Sfeerbeelden en detailfoto’s van stillevens tot artistiek naakt. Ook zijn kenmerkende bodyscape foto’s zijn als fotokunst te koop. Neem een kijkje in de collectie Fotokunst Mischa Koorneef.

Daarnaast is fotokunst op bestelling mogelijk. Wil je jouw uitzicht op unieke wijze laten vastleggen of een echt mooie foto van een dierbare plek of persoon? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotokunst

Fotokunst is mogelijk in verschillende formaten en met verschillende materialen. Zo kan de foto gedrukt worden op canvas maar ook op aluminium, glas of hout. Dit is onder andere afhankelijk van de foto zelf, de plaats waar hij komt te hangen en natuurlijk je persoonlijke smaak. Prijzen zijn afhankelijk van formaat en ondergrond. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij Foto Finis kun je daarnaast terecht voor verschillende fotoshoots, van modelfotografie tot artistiek naakt en van newbornfotografie tot zakelijke portretten. Ook kun je bij ons terecht voor een workshop fotografie over verschillende onderwerpen. Kijk gerust eens op de website voor de mogelijkheden. Staat jouw wens er niet bij dan kun je ook contact met ons opnemen.

Wil je meer informatie over de fotokunst van Foto Finis? Neem dan contact met ons op. Je kunt een mailtje sturen naar mischa@fotofinis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.